Gap Turu

  DENİZLİ ÇIKIŞLI KLASİK GAP TURU 5 GECE OTEL KONAKLAMASI

Amerika Vize İşlemleri

Amerika vizesi / Amerika vize başvurusu için gerekli olan belgeler
 
icerikResimler/1001126680_51001.jpg


İşveren olarak Amerika Vizesi - İşveren Olarak Amerika Vize Başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Amerika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Oda sicil kayıt sureti
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Amerika daki Firmadan Davetiye (Amerika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Amerika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış)
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Bağ-kur Dökümleri
Bordrolu çalışan olarak Amerika Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak Amerika Vize Başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Amerika konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Amerika daki Firmadan Davetiye (Amerika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Amerika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim (Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )

Ev Hanımı olarak Amerika Vizesi - Ev Hanımı olarak Amerika Vize Başvurusu
  • Amerika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Eşinin geçerli yada eski Amerika vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Amerika Vizesi - Öğrenci olarak Amerika Vize Başvurusu
  • Amerika Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Amerika ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Amerika vize si varsa fotokopileri
Emekli olarak Amerika Vizesi - Emekli olarak Amerika Vize Başvurusu
  • Amerika Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport (Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Kapalı Gruplar için Amerika vizesi - Amerika Vize başvurusu (Turu Düzenleyen Firmadan)
  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi


    NOT: Otel ve uçak rezervasyonları acentamızdan yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.